BeingTips

Provide Latest Guru Information

du kom med alt det der var dig

du kom med alt det der var dig

Det kan virke som en hård opgave at skrive et indlæg på et blogbrugerforum, og det skyldes sandsynligvis, at du ikke selv er helt klar over, hvad du skal sige. Det kan være svært at finde anledning til at tale om dig selv og din egen virksomhed i forbindelse med et forumindlæg – men det er ikke nødvendigvis et problem.

Med denne guide kan du allerede nu få suget alt det dit indlæg har dybt i dig, og få lagt ord på det på en måde, der giver mening for andre brugere af forummet.

du kom med alt det der var dig

Efter at have flyttet hjemmefra og set mit liv ekstraordinært i balance, så fik jeg et stort øjeblik af frihed, da jeg flyttede tilbage til mit gamle hjem. Det var som at vende tilbage til en mere bevidst mand, fordi det var lidt sværere at have to liv på én gang. Og mange ting blev nemmere for mig at forstå, når de nu hang sammen med min historie. Jeg tror, det har givet mig dybere forståelse for mennesker og samfundet herhjemme – ligesom mange andre ting har det gjort.

Introduktion

Du kom med alt det der var dig

Vi skal nok ikke tage udgangspunkt i, at du allerede er blevet integreret på et andet land. Du kan godt blive en del af det danske samfund og være et vigtigt bidrag til den offentlige sektor.

Slutning

Du kom med alt det der var dig

See also  How Many Pennies are in $100?

Nu er du slut. Nu har vi været ude og spise, draude og grine og tale om alt muligt. Nu er du ved at gå, men du stadig holder af os. Vi vil sige farvel til dig og tænke på dig som en dejlig kammerat – ikke mindst når vi skal sove. Og selvom vi ikke ser hinanden som ofte, gør det ikke vores tanker fra sidste nat mere oplevelsesrige. Du er blevet en del af os, fordi du fortjener at blive behandlet godt.

Vi kan ikke forestille os verden uden dig. Du har givet os et PARADIGM! En skabning, som vi aldrig vil miste sunget over i den dybe muld; et Menneskesyn, der kan fange altid hvad der tales om ham. Derfor takker vi dig for alt – for alle dine smil, din humor og din fantastisk ungdommelighed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *